Kinderen

Boerol is voorbij, maar we laten deze programma onderdelen van onze 'Boerol Finale' hier gewoon staan. Gewoon, omdat we er trots op blijven, dat zij met ons en al onze bezoekers de laatste Boerol tot een succes maakten.

Theatergroep De Jonge Honden

Oma is oud, maar de vuurtoren is ouder, veel ouder. Hij stond er al toen oma een jong meisje was en nog in het dorp achter de duinen woonde. Ze droomde ervan om later als ze groot was in de ronde kamer te wonen, hoog in de vuurtoren. En haar droom kwam uit. Samen met haar kleinzoon Jonas woont ze in de vuurtoren. Jonas leert van oma om groente te verbouwen, leert soep maken en de vuurtoren ontsteken. Jonas wordt groter en kan al steeds meer zelf. Terwijl oma ouder wordt en steeds minder kan. Als oma zelfs de vuurtoren vergeet te ontsteken voor het slapen gaan, weet Jonas het.. 

Een energieke en knusse voorstelling over generaties, vergankelijkheid, de zee, hoop en tederheid, Kinderen, ouders en opa’s en oma’s zullen zich hierin herkennen. De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige boek van Koos Meinderts met prenten van Annette Fienieg. 

De Grote Hula Show

Ringenbezweerster Wietske Vogels en Meester in de plooikunst Milan Seegers bundelen hun krachten in DE GROTE HULA SHOW. In dit fantastische hoepelspektakel passeren ringen in allerlei soorten en maten de revue. Het circusduo laat zien hoe veelzijdig een simpele ring kan zijn. Tenminste, als hun onderlinge geschillen geen roet in het eten gooien…

Kijktip: De Grote Hula Show op Mooi Weer Spelen in Delft.

Bubblica

Tijd krijgt een ander perspectief, ruimte wordt op speelse wijze bespeeld, even lijkt de wereld alleen maar te bestaan uit de ongrijpbare schoonheid van de zeepbellen.

Sinds 2013 reist de unieke zeepbellen straattheatervoorstelling van Linda Werndly en Elmar Hoornstra een grote verscheidenheid aan evenementen in Nederland, België en Duitsland af. Met hun bijzondere kostuums en spectaculaire zeepbellen weten zij Boerol in een sprookje te veranderen...

Kinderveld

Welkom hooggeëerd groot en klein publiek, welkom op het Boerol kinderveld. Vorm jij samen met ons alle kleuren van de regenboog? Trek jouw kleurigste outfit aan tijdens de laatste editie van Boerol en maak er ook dit jaar met Koen, Mary, Shirley en Hinkje een topdag van!

Maak een super coole creatie met de mooiste kleuren en wie weet komt jouw herinnering later weer tot leven. Laat je begroeten door een wonderlijk wezen, en maak eens een praatje in een voor jou onbekende taal. Kom je wigwam uit, stap in een nieuw avontuur en voel de sensaties onder je blote voeten. Serveer jouw fantasie diner aan papa en mama en geniet boven alles van de ware kleurexplosie onder de bomen. Tot dan!

 

Kraak-Streek

Kraak-Streek(2+) is een muziek- en dansvoorstelling die het publiek door haar verbeelding laat wandelen.
Een dansvoorstelling die kleine gebeurtenissen belangrijk maakt en in de schijnwerpers zet. De muziek betovert de omgeving, de omgeving nodigt uit tot dansen en de dans laat geluiden klinken. 

Anne-Beth Schuurmans/Cie sQueezz - dans, choreografie
Tessa Zoutendijk - viool, muziek
Elian Smits: scenografie